Hirsimökkikauppa.fi - Piharakennukset netistä

Hirsimökit

Haaveena idyllinen hirsimökki meren rannalla tai metsän siimeksessä? Pienemmät hirsimökit soveltuvat usean vieraan vierasmajoiksi, kun taas isommat hirsimökit toimivat erinomaisesti kesämökkeinä tai viihtyisinä lomanviettopaikkoina. Hirsimökki -paketti on tehty helpoksi ja nopeaksi koota. Tehtaan myöntämä takuu 5v. Kysy myös tarjous hirsimökin pystytyksestä!

Hirsimökkimallisto

Hirsimökki Pedro

Pedro D on 15,8 m2 kokoinen hirsimökki. Pedro D soveltuu loistavasti kesämökiksi tai esimerkiksi leirintäalueille. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Hirsimökki Gorbea

Gorbea on 17,3 m2 kokoinen hirsimökki. Gorbea soveltuu kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta hyvin pieneksi kesämökiksi tai vierasmajaksi. Gorbean tavanomainen mökkityyli on luonnonläheinen ja tyylikäs. Gorbea on mahdollista tilata terassilla tai ilman.  Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Hirsimökki Richard

Richard on 20,3 m2 kokoinen hirsimökki, isolla 8,3 m2 terassilla. Tämä perinteinen hirsimökki toimii loistavasti myös vierasmajana! Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

Hirsimökki Gotland

Gotland on 24,1 m2 kokoinen hirsimökki. Gotland on oiva ratkaisu pieneksi kesämökiksi tai isommaksi vierasmajaksi. Tämä yksiö + varasto soveltuu myös aikuistuvien lasten ensiasunnoksi. Gotland -hirsimökin saa tilattua myös 70 mm paksuisesta hirrestä. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Hirsimökki Verona

Verona on 21,8 m2 kokoinen hirsimökki pienellä 4 m2 terassilla. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

 

Hirsimökki Monviso

Hirsimökki Monviso on 24,4 m2 kokoinen hirsimökki 8,6 m2 terassilla . Monviso on tehty sinulle, joka kaipaat asuintilan lisäksi tilavaa terassia. Rakennuksessa on kaksi huonetta ja tupakeittiö. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

 

Hirsimökki Falun

Hirsimökki Falun A on 22,5 m2 kokoinen, näyttävä ja tyylikäs hirsimökki sinulle, joka vaadit mökiltäsi sekä asuintilaa, että terassin. Viihtyisällä terassilla nautit aamukahvit ja kestität vieraitasi iltaan asti. Tässä rakennuksessa on kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone ja terassi.

 

Hirsimökki Torino

Torino on 28,7 m2 kokoinen hirsimökki. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

 

Hirsimökki Helsinki

Helsinki on 16,1 m2 kokoinen hirsimökki 5,5 m2 terassilla. Tästä ei hirsimökki enää parane! Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

 

Hirsimökit, hirsihuvilat ja piharakennukset verkkokaupasta - AS-Kaitarainen Oy