Hirsimökkikauppa.fi - Piharakennukset netistä

Laadukkaat huvimajat - edullisin hinta netistä

Huvimajat. Maahantuomme ja myymme laadukkaa Tene Kaubandus -huvimajat. Laadukkaissa huvimajoissamme kestitset mukavasti kesävieraita ja vietät unohtumattomia hetkiä perheesi parissa. Mallistostamme löytyy erikokoisia ja näköisiä huvimajoja, sekä yksi huvimaja + varasto -yhdistelmä. Huvimaja -paketti sisältää pystytysohjeen. Tuotteissa on 5 vuoden tehtaan myöntämä takuu! Tutustu ja tilaa omasi, sekä kysy tarjous myös asennuksesta!

Huvimajamallisto

Huvimaja Victoria B

Victoria B on 5,3 m2 kokoinen huvimaja. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

Huvimaja Victoria C

Victoria C on 13,4 m2 kokoinen huvimaja, johon majoitat mukavasti kaksikin vierasta. Mukana myös pystytysohje! Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Huvimaja Aruba 6 kulmainen

Huvimaja Aruba on 10,9 m2 kokoinen, 6 kulmainen paviljonki -huvimaja. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Huvimaja Louise 8 kulmainen

Louise on 6,5 m2 kokoinen, 8 kulmainen paviljonki -huvimaja. Paketti sisältää pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Huvimaja Emma 4F 8 kulmainen

Huvimaja Emma on 8,9 m2 kokoinen, 8 kulmainen paviljonki -huvimaja. Emma on sopivan kokoinen pienemmän omakotitalon pihapiiriin tai mökille. Emmassa vietät mukavia kesäiltoja perheesi tai ystäviesi kanssa.   Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Hirsimökit, hirsihuvilat ja piharakennukset verkkokaupasta - AS-Kaitarainen Oy