Hirsimökkikauppa.fi - Piharakennukset netistä

Perinteiset vierasmajat

Tutustu perinteisiin vierasmajoihimme.

Perinteiset vierasmajat -mallisto

Vierasaitta Sandra

Vierasaitta Sandra A on 6,9 m2 kokoinen vierasaitta. Sandra A mahtuu vähän pienempäänkin pihapiiriin ja majoittaa mukavasti 1-2 vierasta. Mukana myös pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5v!

Hirsiaitta Camilla

Hirsiaitta Camilla on 10,3 tai 11,4 m2 kokoinen, moderni hirsiaitta. Hirsiaittapaketti sisältää myös pystytysohjeen.  Tehtaan myöntämä takuu 5v!

Vieramökki Bidasoa

Vierasmökki Bidasoa on 18,2 m2 kokoinen vierasmökki mökille tai omalle pihalle. Vierasmökki Bidasoaan mahtuu useampikin vieras. Vierasmökkipaketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta.

Vieramökki Jucar

Hoby Jucar vierasmökit ovat 13,7 m2 kokoisia vierasmajoja mökille tai omalle pihalle. Jucar vierasmökit sisältävät pienen eteisen, sekä loistavat tilat 2 vieraan majoittamiseen.  Vierasmökkipaketit sisältävät myös pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta.

 

Vierasmaja parvella Bunkie

Vierasmaja Bunkie on 9,2 m2 kokoinen, parvellinen vierasaitta, jonka parvella on nukkumatilaa 4,7 m2. Bunkie sopii loistavasti sekä mökille, että omakotitalon pihalle. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta.

 

Hirsimökit, hirsihuvilat ja piharakennukset verkkokaupasta - AS-Kaitarainen Oy