Hirsimökkikauppa.fi - Piharakennukset netistä

Laadukkaat pihavarastot - edullisin hinta netistä

Pihavarasto. Upea pihavarasto koristaa kotisi tai loma-asuntosi pihapiiriä ja on oiva tapa varastoida puutarhatyökalut tai pihakalusteet. Myymme laadukkaat  pihavarastot tarjoushintaan verkkokaupassamme. Laaja pihavarastomallistomme tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiseen makuun. Pihavarasto -paketti sisältää kaiken mitä niiden pystyttämiseen tarvitset, sekä pystytysohjeen. Tutustu ja tilaa omasi!

Pihavarastomallisto

Puutarhavaja Betty

Puutarhavaja Betty on 3 m2 kokoinen hyvä ja edullinen pihavarasto. Betty puutarhavajat soveltuvat erinomaisesti pieneen pihapiiriin. Bettyyn mahtuu pienen pihan puutarhatyökalut vaivattomasti. Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Varastovaja Carol

Varastovaja Carol on 4,1 m2 kokoinen, hyvä ja edullinen varastovaja edulliseen hintaan! Carol varastovajat säilyttävät pihan puutarhatyökalut vaivattomasti, viemättä paljoa tilaa. Pariovet helpottavat tavaroiden varastointia.  Paketti sisältää pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Pihavarasto Tiina

Puutarhavaja Tiina A on 3,8 m2 kokoinen ja Tiina B on 4,9 m2 kokoinen, hyvä ja edullinen varastorakennus paketti. Tiina -puutarhavaja säilyttää pienen pihan puutarhatyökalut vaivattomasti. Paketti sisälttää myös pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Pihavarasto Kelly

Pihavarasto Kelly on 5,1 m2 kokoinen edullinen pihavarastopaketti. Kelly pihavarasto on oiva paikka pihakalusteiden, lelujen ja työkalujen säilytykseen. Paketti sisälttää myös pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Pihavarasto Alabama

Ulkovarasto Alabama on on 9,2 m2 kokoinen pihavarasto. Tämä vaja koristaa pihapiiriäsi. Mukana myös pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

Pihavarasto Nevada

Ulkovarasto Nevada on on 9,2 m2 kokoinen pihavarasto. Mukana myös pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Ulkovarasto Kansas

Ulkovarasto Kansas on 14,8 m2 kokoinen puutarhavaja/ulkovarasto. Vajan mukana pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Ulkovarasto Gloria

Ulkovarastot. Gloria A ulkovarastot ovat 4,9 m2 kokoisia ulkovarastoja, joihin on saatavilla myös katos esimerkiksi polttopuita varten. Ulkovarasto Glorian pariovet auttavat isojen puutarhakalusteiden ja -työkalujen säilytyksessä ja pakkaamisessa. Ulkovarastopaketit sisältävät pystytysohjeen. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Pihavarasto Oriental 1-5

Ulkovarasto Oriental malleja on useita eri kokoja. Oriental 1 malli on 7,4 m2  kokoinen moderni puutarhavaja/ulkovarasto. Vajan mukana pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Ulkovarasto Oriental 3 katoksella

Ulkovarasto Oriental 3 katoksella on 8,9 m2  kokoinen moderni puutarhavaja/ulkovarasto, jossa on lisäksi pinta-alaltaan lähes saman kokoinen katos esimerkiksi polkupyörille. Vajan mukana pystytysohje. Tehtaan myöntämä takuu 5 vuotta!

 

Hirsimökit, hirsihuvilat ja piharakennukset verkkokaupasta - AS-Kaitarainen Oy